fbpx Συχνές Ερωτήσεις | Print-Photos-Online.com - Photobook | Digital Album | Printing Photos

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο.

Όλες οι φωτογραφικές υπηρεσίες του Print-Photos-Online.com, παρέχονται από την εταιρία Alfa Color Φωτογραφικά Εργαστήρια Α.Ε. Η Alfa Color Α.Ε. σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχής υπηρεσιών για τις ψηφιακές φωτογραφίες σας:

 • Δωρεάν Online Photo Album

  Πρόκειται για απλό, φιλικό προς τον χρήστη και χωρίς καμία χρέωση διαδικτυακό φωτογραφικό album. Για να μοιράζεστε τις αγαπημένες σας αναμνήσεις με την οικογένεια και τους φίλους σας ή για να αποθηκεύετε τις προσωπικές σας φωτογραφίες, οποιαδήποτε στιγμή εσείς θελήσετε, από οποιονδήποτε συνδεδεμένο στο Internet υπολογιστή.

 • Εκτύπωση φωτογραφιών μέσω του Print-Photos-Online.com

  Το Print-Photos-Online.com σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο εξυπηρέτησης ψηφιακών φωτογραφικών υπηρεσιών. Μέσα από αυτή την υπηρεσία, μπορείτε να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας μέσω Internet με ταχύτητα και ευκολία, «κατεβάζοντας» τις φωτογραφίες από τον υπολογιστή σας στο εργαστήριο εκτύπωσης του Print-Photos-Online.com. Εν συγκρίσει με τις εκτυπώσεις μέσω του εκτυπωτή του υπολογιστή, οι εκτυπώσεις φωτογραφιών με την υπηρεσία εκτύπωσης φωτογραφιών μέσω Internet, κοστίζουν τουλάχιστον 4 φορές φθηνότερα, έχουν διάρκεια ζωής, δεν χάνουν το χρώμα τους, δεν χάνετε χρόνο, και δεν ανησυχείτε για τυχόν κολλήματα χαρτιού ή άδεια δοχεία μελανιών

 • Ποικιλία Εκτυπώσεων

  Εκτυπώστε σε μέγεθος poster, σε κούπες, σε καμβά, σε αυτοκόλλητο, μπλουζάκι, mouse pads κι όχι μόνο...Βρείτε όλες τις πιθανές και μη μορφές εκτύπωσης στο Print-Photos-Online.com.

 • Γίνετε μέλος του Print-Photos-Online.com

  Η εγγραφή είναι ελεύθερη; Ναι! Η εγγραφή στο Print-Photos-Online.com είναι απολύτως ελεύθερη και δωρεάν, χωρίς καμιά περεταίρω υποχρέωση.

 • Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

  Με τραπεζική κάρτα. Με πιστωτικές κάρτες Visa και MasterCard

Οι εκτυπωμένες φωτογραφίες παραδίδονται στον χώρο που θα μας υποδείξετε σε δύο εργάσιμες ημέρες

Από την στιγμή που ολοκληρώσετε την διαδικασία συμπλήρωσης των στοιχείων σας και αποστείλετε την αίτηση, το σύστημα διαχείρισης του Print Photos Online θα σας στείλει αυτόματα 1 email ενεργοποίησης λογαριασμού. Το email σας στέλνεται άμεσα (εντός 1 λεπτού), υπάρχει όμως η πιθανότητα να μην σταλεί κατευθείαν στην εισερχόμενη αλληλογραφία σας. Ελέγξτε λοιπόν μήπως σας έχει σταλεί στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία (spum mail, bulk mail, junk mail κ.τ.λ.). Στην περίπτωση που μέσα σε διάστημα 10 λεπτών δεν σας έχει σταλεί κανένα email ενεργοποίησης από το Print Photos Online, τότε κατά πάσα πιθανότητα έχετε γράψει λάθος τον λογαριασμό του mail σας. Σε αυτή την περίπτωση, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τον λόγο για τον οποίο δεν παραλάβατε email ενεργοποίησης λογαριασμού μέλους.

Από την στιγμή που παραλάβετε το email ενεργοποίησης, ακολουθήστε τα βήματα και όπως σας συμβουλεύει ενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας. Όταν ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό μέλους, θα σας ζητηθεί το προσωπικό username και password. Πληκτρολογήστε σωστά και τότε θα συνδεθείτε με τον προσωπικό χώρο αποθήκευσης φωτογραφιών. Αν έχετε ξεχάσει το username και το password μην διστάσετε να το ζητήσετε από την "αποστολή password".

Ακριβείς διαστάσεις φωτογραφικών μεγεθών

Τα κλασικά φωτογραφικά μεγέθη για εκτύπωση έχουν ως εξής:

09x13    08,9 x 12,7cm
10x15    10,2 x 15,2cm
13x18    12,7 x 18,1cm
15x21    15,2 x 21,0cm
20x25    20,3 x 25,4cm
20x30    20,3 x 30,5cm
24x30    25,4 x 30,5cm
25x38    25,4 x 38,1cm

Χρήσιμες συμβουλές:

1. Όλα τα μεγέθη αφορούν ανάλυση 300dpi

2. Ένας εύκολος τρόπος να κροπάρετε τα αρχεία σας στα παραπάνω μεγέθη, είναι να ανοίξετε το αρχείο στο photoshop, να πάρετε το crop tool και να ορίσετε width και height σύμφωνα με τον ανωτέρω πίνακα. Μονάδα μέτρησης cm και 300dpi pixels/inch.

3. Για μεγέθη μικρότερα του 9Χ13 ορίζουμε το μέγεθος που θέλουμε (π.χ. 5x7 6x9 7x10) και μετά κάνουμε έναν καμβά σε μέγεθος π.χ. 8,9x12,7cm για να μας βγει σε χαρτί 9x13cm. Με τον ίδιο τρόπο βάζουμε π.χ. μία 13x18cm (ορίζουμε 12,7x18,1) σε μία 15x20 (καμβάς μεγέθους 15,2x20,3cm).

4. Για μεγέθη 30x40cm και μεγαλύτερα και εκτύπωση σε πόστερ ή καμβά, ορίζετε ακριβώς το μέγεθος που επιθυμείτε π.χ. για 40x50 ορίζετε 40x50cm. Είναι γεγονός πως σε αυτές τις εκτυπώσεις η διαφορά από 200 σε 300dpi είναι ανεπαίσθητη.

Η εκτύπωση των φωτογραφιών γίνεται σε 3 μηχανήματα Fuji Frontier. Πρόκειται για την ναυαρχίδα των μηχανημάτων εκτύπωσης φωτογραφίας.

Στο αμιγώς τεχνικό κομμάτι, η εκτύπωση των παραγγελιών γίνεται σύμφωνα με τα πρότυπα που έχουμε ορίσει. Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα αυτόματης διόρθωσης που μας προσφέρει η Fuji & ελέγχοντας χειροκίνητα της φωτεινότητα, εκτυπώνουμε τις φωτογραφίες των πελατών μας & προσπαθούμε να επιτύχουμε 1 όμορφο ποιοτικά αποτέλεσμα.

Όλες οι φωτογραφίες εκτυπώνονται σύμφωνα με τη δική μας κρίση & με την διασφάλιση ποιότητας που μας παρέχει το Iso 9002 που διαθέτουμε. Στην περίπτωση κατά την οποία ο πελάτης επιθυμεί να εκτυπωθούν οι φωτογραφίες του χωρίς καμία χρωματική διόρθωση, οφείλει να το αναγράψει στα σχόλια της παραγγελίας του.

Τα συνεργαζόμενα φωτογραφικά καταστήματα απ όπου μπορείτε να παραλάβετε τις φωτογραφίες και τα φωτογραφικά προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι τα εξής:

- Αλφα Κολόρ α.ε.- Ηρούς 29 & Σαρπηδόνος Κολωνός Αθήνα - τηλ. 210-5120410

- Photoshop - Αγ. Παρασκευής 58 Χαλάνδρι Αθήνα - τηλ. 210-6839180

- Original Print - Τυπογραφείο - Σόλωνος 116 Αθήνα - τηλ. 210-3838326

Φυσικά και μπορούμε να σας στέλνουμε τις φωτογραφίες και τα φωτογραφικά προϊόντα που έχετε παραγγείλει με την εταιρεία courier της αρεσκείας σας.

Στην σελίδα ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, στους τρόπους αποστολής, υπάρχει η επιλογή της αποστολής με την εταιρεία Courier της αρεσκείας σας.

Οι υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει το Print-Photos-Online.com σαν φωτογραφικό εργαστήριο είναι πάρα πολλές. Επιγραμματικά αναφέρουμε τις περισσότερες:

- Εκτυπώσεις σε ξύλο

- Εκτυπώσεις ψηφιακών album

- Εμφανίσεις φιλμ

- Εμφανίσεις slide

- Εμφανίσεις Α/Μ φιλμ

- Εκτύπωση contact

- Αντιγραφές - scanning φωτογραφιών

- Scanning φιλμ, slide, Α/Μ film

- Επεξεργασία χαλασμένων φωτογραφιών (retous)

- Αντιγραφή - μοντάζ κινηματογραφικών μέσων

- Εμπόριο φωτογραφικών ειδών κ.α.

Μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφίες για κάππα φιξ ή για κορνίζα με ταχυδρομείο ή Courier στην εξής διεύθυνση:

Print Photos Online
Αλφα Κολόρ Α.Ε.
Φωτογραφικά Εργαστήρια
Ηρούς 29 Κολωνός
Τ.Κ. 104-42 Αθήνα
Αττική Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210-7219413

Μαζί με τη φωτογραφία που μας αποστέλλετε, θα πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχουν το Ονοματεπώνυμο σας, η διεύθυνση σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, η παραγγελία σας (τι ακριβώς θέλετε να κάνουμε την φωτογραφία που μας στείλατε) και τον τρόπο αποστολής προς εσάς. Μόλις παραλάβουμε την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για τις απαραίτητες διευκρινήσεις και το κόστος της παραγγελίας σας.

Μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφικά αρχεία προς εκτύπωση με ταχυδρομείο ή Courier στην εξής διεύθυνση:

Print Photos Online
Αλφα Κολόρ Α.Ε.
Φωτογραφικά Εργαστήρια
Ηρούς 29 Κολωνός
Τ.Κ. 104-42 Αθήνα
Αττική Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210-7219413

Μαζί με τα φωτογραφικά αρχεία που μας αποστέλλετε, θα πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχουν το Ονοματεπώνυμο σας, η διεύθυνση σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, η παραγγελία σας (τι μέγεθος θέλετε να εκτυπώσουμε τις φωτογραφίες που μας στείλατε) και τον τρόπο αποστολής προς εσάς. Μόλις παραλάβουμε την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για τις απαραίτητες διευκρινήσεις και το κόστος της παραγγελίας σας.

Στα προγράμματα εκτύπωσης που διαθέτουμε, υπάρχει 1 μηχανισμός που αφαιρεί αυτόματα τα κόκκινα μάτια.

Από εκεί & πέρα, είναι τόσο μεγάλος ο όγκος των εκτυπώσεων που έχουμε να διαχειριστούμε που δυστυχώς δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε μη αυτοματοποιημένη επεξεργασία κόκκινων ματιών. 

Επιπλέον θα σας προτείναμε, να προσπαθήσετε να βρείτε στο μενού της φωτογραφικής σας μηχανής, την ρύθμιση που έχει για την αποφυγή των κόκκινων ματιών.

Αν δυσκολευτείτε, επικοινωνήστε μαζί μας λέγοντας μας τον τύπο της μηχανής και εμείς θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε.

Το φωτογραφικό χαρτί που εκτυπώνουμε, όπως και όλα τα αναλώσιμα είναι Fujifilm. Όλες οι φωτογραφίες μέχρι και το μέγεθος 25x38cm εκτυπώνονται σε μηχανήματα Fujifilm Frontier.

Οι τύποι των φωτογραφικών χαρτιών που εκτυπώνουμε είναι 3:

1. Γυαλιστερό φωτογραφικό χαρτί

2. Ματ φωτογραφικό χαρτί

3. Silk φωτογραφικό χαρτί

Μπορείτε να επιλέξετε το είδος του φωτογραφικού χαρτιού που θέλετε να εκτυπώσουμε τις φωτογραφίες σας, στην σελίδα που επιλέγετε μέγεθος εκτύπωσης & ποσότητα. Κάποια μεγέθη εκτύπωσης έχουν την δυνατότητα να εκτυπωθούν σε όλους τους τύπους χαρτιού, κάποια άλλα σε 2 τύπους, ενώ κάποια άλλα εκτυπώνονται μόνο σε 1 τύπο χαρτιού.

Για μεγάλα μεγέθη εκτύπωσης (από 30x40cm & άνω) ο τύπος χαρτιού που χρησιμοποιείται είναι Ματ.

Τα φωτογραφικά εργαστήρια του Print Photos Online, λειτουργούν καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Φυσικά εσείς μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες φωτογραφιών ή φωτογραφικών προϊόντων, όλες τις ημέρες & ώρες του χρόνου.

Οι μέσοι χρόνοι ολοκλήρωσης των παραγγελιών, αναλύονται ακριβώς παρακάτω:

Εκτυπώσεις σε φωτογραφικό χαρτί:

-Όλες οι παραγγελίες εκτύπωσης σε φωτογραφία για μεγέθη από 9x13cm έως & 25x38cm, ολοκληρώνονται εντός 2 εργάσιμων ημερών.

-Όλες οι παραγγελίες εκτύπωσης σε φωτογραφία (poster) για μεγέθη από 30x40cm έως & 60x90cm , ολοκληρώνονται εντός 3 εργάσιμων ημερών.

-Όλες οι παραγγελίες εκτύπωσης σε φωτογραφία (poster) για μεγέθη από 70x100cm έως & 120x180cm , ολοκληρώνονται εντός 1 εβδομάδας.

Εκτυπώσεις σε φωτογραφικό χαρτί με Κάππα φιξ ή Κάππα φιξ & κορνίζα:

-Όλες οι παραγγελίες εκτύπωσης σε φωτογραφία (poster) με Κάππα φιξ ή Καππά φιξ & κορνίζα, ολοκληρώνονται εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Εκτυπώσεις σε καμβά: 

-Όλες οι παραγγελίες εκτύπωσης σε καμβά για μεγέθη από 30x40cm έως & 60x90cm , ολοκληρώνονται εντός 3 εργάσιμων ημερών.

-Όλες οι παραγγελίες εκτύπωσης σε καμβά για μεγέθη από 70x100cm έως & 120x180cm , ολοκληρώνονται εντός 1 εβδομάδας.
Εκτυπώσεις σε καμβά & τελάρωμα:

-Όλες οι παραγγελίες εκτύπωσης σε καμβά & τελάρωμα, ολοκληρώνονται εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Εκτυπώσεις σε μουσαμά: 

-Όλες οι παραγγελίες εκτύπωσης σε μουσαμά, ολοκληρώνονται εντός 1 εβδομάδας.

Εκτυπώσεις σε μουσαμά & τελάρωμα:

-Όλες οι παραγγελίες εκτύπωσης σε μουσαμά & τελάρωμα, ολοκληρώνονται εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Εκτυπώσεις σε αυτοκόλλητο & Backlite: 

-Όλες οι παραγγελίες εκτύπωσης σε αυτοκόλλητο ή Backlite, ολοκληρώνονται εντός 1 εβδομάδας.

Εκτυπώσεις σε φωτογραφικά προϊόντα: 

-Όλες οι παραγγελίες εκτύπωσης σε φωτογραφικά προϊόντα πρέσας (mousepad, puzzle, κουπα, μπλουζάκι, κουκλάκι, snow glob, πλακάκι, σαλιάρα, καπέλο, τσάντα κ.τ.λ.), ολοκληρώνονται εντός 3 εργάσιμων ημερών.

Όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία, αποστέλλεται προς τον πελάτη/παραλήπτη ή σε συνεργαζόμενο φωτογραφικό κατάστημα. Οι μέσοι χρόνοι αποστολής των παραγγελιών, αναλύονται ακριβώς παρακάτω:

Αποστολή με Courier:

-Όλες οι αποστολές διεκπεραιώνονται εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Αποστολή με ΕΛ.ΤΑ.:

-Όλες οι αποστολές διεκπεραιώνονται εντός 1 εβδομάδας.

Αποστολή/παραλαβή από συνεργαζόμενο φωτογραφικό κατάστημα:

-Όλες οι αποστολές/παραλαβές διεκπεραιώνονται εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση σχετικά με τους μέσους χρόνους ολοκλήρωσης των παραγγελιών, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email ή καλώντας μας στο τηλ. 210-7219413. 

- Το puzzle "15x21" (15x21cm) περιέχει 60 κομμάτια

- Το puzzle "Καρδιά" περιέχει 75 κομμάτια

- Το puzzle "20x25" (20x25cm) περιέχει 30 κομμάτια & είναι ιδανικό για παιδιά

- Το puzzle "A4" (20x30cm) περιέχει 120 κομμάτια

- Το puzzle "A3" (24x36cm) περιέχει 252 κομμάτια.

Αποστέλλονται έτοιμα (φτιαγμένα) σε διάφανη ζελατίνα. Υπάρχει δυνατότητα να αποσταλούν και άφτιαχτα με όλα τα κομμάτια σε σακουλάκι.

Το υλικό που φτιάχνεται η κούπα είναι πορσελάνη. Δεν προτείνεται να πλένεται σε πλυντήριο πιάτων αλλά στο χέρι. Να προτιμάτε τα φωτογραφικά αρχεία που θέλετε να εκτυπώσετε πάνω σε κούπα να είναι οριζόντια και όχι κάθετα, για να καταλαμβάνουν περισσότερη επιφάνεια.

Ο καμβάς είναι ένα πολύ πρωτότυπο υλικό, που πάνω του μπορούμε να εκτυπώσουμε μια φωτογραφία. Είναι κάτι σαν καραβόπανο με πολλούς μικρούς πόρους. Η φωτογραφία πάνω σε καμβά παίρνει μια πολύ ενδιαφέρουσα μορφή, που παραπέμπει λίγο και σε ζωγραφική. 

Το υλικό του καμβά είναι πολύ εύκαμπτο (δεν κάνει εύκολα σπασίματα, όπως η εκτύπωση σε φωτογραφία) και είναι το ιδανικό υλικό για τελάρωμα.

Όλες τις πληροφορίες σχετικά με την αποστολή των φωτογραφιών στον χώρο σας, την παραλαβή από κάποιο συνεργαζόμενο φωτογραφικό κατάστημα όπως και τις χρεώσεις μπορείτε να τις βρείτε στην ενότητα "Τρόποι Αποστολής".

Κατ αρχήν σας ευχαριστούμε πολύ για την παραγγελία που μόλις κάνατε. Αμεσα θα πρέπει να λάβετε από το Print Photos Online.com 1 email που επιβεβαιώνει την παραγγελία σας. Στην περίπτωση που η πληρωμή έχει γίνει με πιστωτική κάρτα, θα λάβετε και ένα e-mail επιβεβαίωσης από την Alpha Bank (η τράπεζα με την οποία συνεργάζεται το Print-Photos-Online.com). Ελέγξτε μήπως τα - email επιβεβαίωσης της παραγγελίας έχουν πάει στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Εν συνεχεία μπορείτε να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για την πορεία της παραγγελίας σας μέσω την ενότητας "Οι παραγγελίες μου", που θα βρείτε στο Control Panel του λογαριασμού σας.

Τέλος όταν η παραγγελία σας σταλεί με Courier, ΕΛ.ΤΑ. ή σε κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα, 1 ακόμα email θα σας σταλεί την ημέρα της αποστολής του δέματος με τις φωτογραφίες ή τα φωτογραφικά προϊόντα, που θα σας ενημερώνει για την αποστολή του δέματος σας και από που μπορείτε να αναζητήσετε την ακριβή ημερομηνία και ώρα παραλαβής του.

Στην περίπτωση κατά την οποία, για κάποιο λόγο η παραγγελία σας δεν γίνει δεκτή (μη αποδοχή της κάρτας σας από την τράπεζα, μη ολοκλήρωση της παραγγελίας λόγω λάθους κ.τ.λ.), τότε και πάλι κάποιος συνεργάτης του Print Photos Online Team θα σας ενημερώσει είτε τηλεφωνικά, είτε με email για την μη ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξηγώντας και τους λόγους της απόρριψης. 

Είναι λίγες οι περιπτώσεις κατά τις οποίες το βάρος του δέματος των φωτογραφιών και των φωτογραφικών προϊόντων που έχετε παραγγείλει, φτάνει ή ξεπερνάει τα 2 κιλά.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο, ο όγκος των εκτυπώσεως σίγουρα θα είναι αρκετά μεγάλος, άρα και το κόστος προ μεταφορικών αυξημένος. Σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν, το επιπλέον κόστος των μεταφορικών καλύπτεται αποκλειστικά από εμάς.

Είναι κάτι σαν επιβράβευση προς τον πελάτη, για την μεγάλη παραγγελία που πραγματοποίησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Print-Photos-Online.com - Newsletter #159

Για 24 ώρες ακόμα | -20% Σε όλες τις Κούπες | Σχεδίασε την Δική σου Τώρα!

Read more...

Φωτογραφίες για μνήματα

Φωτογραφίες για μνήματα - Εκτύπωση φωτογραφίας σε πορσελάνη

Read more...

Άλμπουμ φωτογραφιών

Άλμπουμ φωτογραφιών για όλα τα γούστα!

Read more...

Εκτύπωση φωτογραφίας

Εκτύπωση φωτογραφιών από το Print-Photos-Online.com

Read more...

Print-Photos-Online.com - Newsletter #158

Μόνο για λίγο | -20% Σε όλες τις Κούπες | Σχεδίασε την Δική σου Τώρα!

Read more...

Print-Photos-Online.com - Newsletter #157

Μόνο για 48 ώρες ακόμα | Έκπτωση 20% σε όλα τα Ψηφιακά Άλμπουμ | Πρόλαβε την προσφορά!

Read more...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 • www.print-photos-online.com
 • ΑΛΦΑ ΚΟΛΟΡ Α.Ε
        Ηρούς 29
        Κολωνός
        Αθήνα
        104 - 42
 • 210 - 7219413
 • info@print-photos-online.com
 • Ωράριο λειτουργίας
 • τηλεφωνικής υποστήριξης:
 • Από Δευτέρα έως Παρασκευή
 • Από τις 08:00 έως τις 18:00 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ